Wie zijn we

De grootste specialist in zilveren juwelen in België

Wij zijn de grootste specialist in de verkoop van hoogwaardige 925 zilveren en vergulde juwelen in België met duizenden juwelen en regelmatige nieuwkomers het hele jaar door.

We wilden mooie sieraden voor iedereen toegankelijk maken, daarom bieden we je onze eigen collectie sieraden aan om je de best mogelijke kwaliteit/prijs voor je aankopen te bieden.

Wat je budget ook is, je vindt de zeldzame parel in onze winkels of op onze webshop.

925 zilver, een edelmetaal

925 zilver is een edelmetaal van zeer hoge kwaliteit, neutraal, licht en resistent dat in sieraden wordt gebruikt om uitzonderlijke sieraden te maken.

Een 925 zilveren juweel is tijdloos, het kan worden schoongemaakt, gepolijst zonder te worden gewijzigd, in tegenstelling tot een kostuumjuweel dat is gemaakt van elk metaal (vaak messing dat allergeen is) en alleen is bedekt met een dunne laag zilver of goud.

925 zilveren sieraden zijn ook hypoallergene sieraden die geschikt zijn voor de overgrote meerderheid van mensen en kinderen, een heel belangrijk punt voor oorbellen.

Or & Argent, een Belgisch en lokaal bedrijf

Or & Argent is een Belgisch bedrijf bestaande uit 8 juweliers gevestigd in Wallonië, voornamelijk in de provincie Luik.

Al meer dan 30 jaar gevestigd in de belangrijkste Waalse steden, zijn we geografisch overal in België gemakkelijk bereikbaar, maar ook online sinds 2016 om nationaal en buiten onze grenzen te schitteren.

Wij bieden alle diensten van juweliers in onze verschillende lokale winkels, of het nu gaat om het eenvoudig vervangen van de batterij van het horloge, het personaliseren van uw sieraden of het zetten van een oorpiercing.

Van oudsher gespecialiseerd in het kopen en verkopen van goud, bieden wij ook een loket- en inloopservice voor uw goudtransacties.

Goud kopen en verkopen bij Or & Argent

Goud verkopen of kopen bij Or & Argent doet u eenvoudig en direct in al onze juwelierszaken. Wij ontvangen u zonder afspraak elke dag van de week om uw voorwerpen, oude juwelen, horloges, gouden munten en baren te taxeren.

Deze expertise is gratis en kan in slechts enkele minuten worden gedaan. Met onze ervaring van meer dan 30 jaar op het gebied van aan- en verkoop van goud kunnen wij u de juiste prijs bieden voor uw goudactiva.

We voorzien u ook van staven en munten voor uw investeringen in goud of 99,99% zilver.

Aarzel niet om onze rubriek “terugkoop goud” op onze website te raadplegen of bezoek onze juweliers voor bijkomende informatie.

Beleef een kwaliteitservaring

Met deze wens om mooie juwelen voor iedereen toegankelijk te maken, zorgen wij voor een warm welkom en een eersteklas service tijdens uw aankopen.

Hoorde je dit lieve melodietje toen je door de deur van onze winkel liep? Dit onberispelijke licht en deze aangename geur om u te verwelkomen? Over elk detail is nagedacht om u een kwaliteitsvol en aangenaam moment te laten beleven, ook al duurt het maar een paar minuten.

Is dit het einde van je ervaring als je weggaat? Nee, wij begeleiden u achteraf voor eventuele informatie, een ruil of een kleine attentie voor een speciale gelegenheid.

Een online service die zich uitstrekt tot in de winkel

Heb je haast of geen tijd om te reizen? Raadpleeg onze webshop om rechtstreeks bij u thuis te kopen of om de beschikbare voorraad in de winkel te raadplegen.

Weet je niet zeker of je het model leuk vindt of dat de maat overeenkomt? Geen probleem ! Je kunt direct in de winkel ruilen of in een paar klikken een retour aanmaken in onze online winkel.

Online kopen op Or & Argent betekent ook lokaal kopen en profiteren van een Belgisch bedrijf.