Gravures en aanpassingen

Of het nu voor een bruiloft, een verjaardag, een geboorte, een doop of een andere belangrijke gebeurtenis is, bied een gegraveerd of gepersonaliseerd juweel aan een geweldig idee!

Bij Or & Argent bieden we een sieradenservice met handgemaakte gravures. Op deze manier wordt graveren met materiaalverwijdering (in tegenstelling tot bijvoorbeeld lasergraveren) tijdloos.

Hoe werkt graveren?

Of het nu gaat om 925 zilveren, gouden, vergulde of stalen sieraden, je kunt het in de winkel en online laten graveren.

De prijs is afhankelijk van de te graveren inhoud, wij hanteren een gemiddelde prijs op onze website.

De tijd varieert afhankelijk van de winkel waar je je sieraad wilt laten graveren. Voor aankopen op onze website vertrekken de gravures op vrijdag en komen de volgende vrijdag terug van onze juwelier. Je bestelling wordt vrijdag direct verzonden.
Misschien is het mogelijk om het gewenste juweel te laten graveren. Neem contact op met onze klantenservice om te kijken of we deze kunnen laten graveren.
We can engrave on virtually any material from 925 silver to gold, gold plated and steel. We can also engrave some brand jewelry.
Ja, het is mogelijk, maar een schatting is nodig om te zien of het haalbaar is (hangt af van de diepte van de gravure, enz.).
Nee, het is onmogelijk omdat het een gepersonaliseerd product is. We ruilen geen gegraveerde of gepersonaliseerde sieraden in de winkel of online.
Het is heel goed mogelijk om een speciale gravure op een zegelring te laten maken, langs te komen in de winkel of contact op te nemen met onze klantenservice voor een offerte.
We bieden verschillende modellen naamsieraden aan (kettingen, armbanden, ringen, enz.), ga naar de categorie naamsieraden.

Bekijk gravure

Nieuw of niet, het is ook mogelijk om de achterkant van een horloge te laten graveren. Om de locatie en de uit te voeren werkzaamheden te bepalen dient een schatting te worden gemaakt. Wij graveren geen leren horlogebandjes.

Sieraden maken

We bieden ook een ontwerpservice voor sieraden (alleen in 18k goud), als u een offerte wilt maken, bezoek dan onze juweliers of doe een verzoek via onze klantenservice.