Ringmaat

De gemiddelde ringmaat van een vrouw ligt tussen de 52 en 54. Voor mannen ligt dit gemiddelde tussen de 60 en 62.

Deze maat komt overeen met de omtrek van de ring, dat wil zeggen de omtrek van uw vinger alsof de ring op een plat oppervlak is uitgerold.

Bij maat 54 is de omtrek bijvoorbeeld 54 mm.

We bieden 3 methodes om je ringmaat te meten.

Een bestaande ring gebruiken

Om je te helpen bij het kiezen van de maat van je ring, hebben we een ringmeter gemaakt waarmee je een van je ringen kunt vergelijken met onze referentieringmeter.

U moet dit vel daarom op ware grootte afdrukken (te configureren in uw printerinstellingen) en uw ring op de overeenkomstige cirkel plaatsen.

Weet je niet hoe je onze ringmeter moet printen? Dus doe hetzelfde door je ring op het scherm te vergelijken (de schaal aanpassen aan de referentie-centimeter).

Bekijk de baguier om af te drukken - PDF-versie

Met onze ringmeter van € 4,90

Wilt u onze afdrukbare ringmeter niet gebruiken? Dan kun je voor 4,90€ een ringmeter bestellen om je vingermaat te controleren! Even bestellen en je hebt deze snel in huis.

Het werkt met een tabsysteem met letterreferenties om uw vingergrootte te kennen.

Bekijk de ringmeter om te bestellen

In de winkel met onze stalen ringmeter

De meest betrouwbare oplossing is om naar een van onze winkels te gaan om je vinger op te meten met onze stalen ringmeter. Doe je dan een stalen ring om als een klassieke ring? Dit is ook een gelegenheid om verschillende ringmaten te passen en het ideale model te vinden!

Raadpleeg voor ringen van het merk iXXXi de hoofdmerkpagina voor alle overeenkomsten met het standaardsysteem.