Oorpiercing zonder afspraak

We piercen oren in al onze juweliers zonder afspraak vanaf €16 boortjes inbegrepen.

We piercen de oren van kinderen, vrouwen en mannen in enkele minuten en pijnloos dankzij een steriel systeem en gepatenteerd.

Er is geen minimumleeftijd om oren te laten piercen, maar we raden aan te wachten tot het kind minimaal 12 maanden oud is.

De prijs varieert afhankelijk van de gekozen boren, die gemaakt zijn van chirurgisch staal of 24-karaats verguld. Ze zijn daarom hypoallergeen en veroorzaken geen reactie.

De gemiddelde genezingstijd is 6 weken voor een oorlelpiercing en 12 weken voor een kraakbeenpiercing.
Voor een optimale genezing raden wij aan om de gebruikte boren tijdens het boren minimaal 6 weken te laten staan. Pas gepiercete oren zijn erg gevoelig en hebben speciale zorg en aandacht nodig. Als je je oorbellen te snel uitdoet, kunnen de gaatjes sluiten of kan het heel moeilijk zijn om de oorbellen weer in te doen.
Nee, wij ontvangen u tijdens de openingsuren zonder afspraak elke dag van de week in al onze juweliers (behalve in Verviers Of omdat wij onze juwelierszaak Verviers Silver hebben die gespecialiseerd is in de verkoop van zilveren juwelen).
We raden aan, vooral voor kinderen, om ongeveer een uur van tevoren EMLA-crème aan te brengen (verkrijgbaar in de apotheek) om het te piercen gebied licht te verdoven. Het is niet essentieel.
Neen. We gebruiken een stil handdrukinstrument dat speciaal is ontworpen om de oren soepel te doorboren, in tegenstelling tot piercingpistolen die een indrukwekkend geluid maken.
Ja, we gebruiken het enige oorpiercingsysteem met volledig ingesloten oorbelcapsules die voorkomen dat oorbellen worden blootgesteld aan mogelijke verontreinigingen voorafgaand aan het piercen. Oorbelcapsules zijn verzegeld in gesteriliseerde cartridges die ongeopend zijn voordat ze worden geselecteerd voor piercing. Het exclusieve Safety Back-systeem zorgt voor de veiligst mogelijke genezing door de punt van de piercing te beschermen en te voorkomen dat de achterkant van de oorbel te strak zit. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie en voorkomt dat de achterkant van de oorbel vast komt te zitten tijdens het genezingsproces.

Houd er rekening mee dat we het binnenste kraakbeen van het oor, de navel of de neus niet doorboren omdat ons systeem niet geschikt is voor deze gebieden.

Bekijk een korte presentatievideo: