Loyaliteitskaart

Als loyale Or & Argent klant bent u geregistreerd bij ons loyaliteitssysteem en profiteert u van de volgende voordelen. U bent geregistreerd als u uw contactgegevens in de winkel heeft opgegeven of als u online een bestelling hebt geplaatst.

Exclusieve kortingen

Ontvang een exclusieve korting van 10% voor elke 6e aankoop in de winkel en op je verjaardag. De geldigheid van het aanbod voor uw verjaardag is 14 dagen (een week voor en een week na de verjaardagsdatum).

Geschiedenis en garantie op uw klantenkaart

Elke aankoop wordt geregistreerd op uw klantenkaart en we kunnen uw aankoopgeschiedenis gemakkelijk terugvinden. Dit voordeel is erg praktisch voor het claimen van uw garantie of omruilen zonder bon.

Elektronische bon

Geen papieren tickets meer die snel verloren gaan, ontvang uw aankoopbewijs direct per e-mail. Vergeet niet uw spam- of promotiemap in uw e-mail te controleren.

Nieuws en aanbiedingen per e-mail

Ontvang ons nieuws en aanbiedingen per e-mail maar af en toe ook per sms. U kunt uw e-mailadres en telefoonnummer op elk moment heel eenvoudig uitschrijven.

Houd er rekening mee dat online aankopen niet cumulatief zijn met aankopen in de winkel om te profiteren van de 10% op uw 6e aankoop.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met onze medewerkers in de winkel voor uw aankopen in de winkel of met onze klantenservice voor uw online aankopen.