Avond in Luik

Deze donderdag is het avond in Luik en zijn we open tot 21.00 uur! Wij bieden naaldpiercing aan vanaf 17.30 uur.

Aanstaande donderdag 7 december is het de nacht van le carré in Luik en zijn we open tot 21.00 uur! Wij bieden naaldpiercing aan vanaf 17.30 uur. Er wordt ook een klein drankje aangeboden voor een vriendelijke sfeer.

Gratis boren

Deze donderdag vanaf 17.30 uur zal een professionele boor je oren doorboren (kraakbeen, helix, tragus, 2 of 3e gaatje, enz.) in onze Or & juwelier Argent de Liège gelegen vlakbij het plein Rue du pot d’or, 2.

Dit wordt bij elke aankoop aangeboden. Let op: plaatsen zijn beperkt.

Wat kun je deze avond verwachten?

We bieden parkeerkaarten aan voor elke aankoop en De Kerstman zal, rechtstreeks uit zijn Sneeuwrijk, door de straten van het plein slenteren en lekkernijen uitdelen aan brave kinderen ( ook voor goede volwassenen...).

Je krijgt ook de mogelijkheid om aan het rad van fortuin te draaien Rue de la Cap. Draai aan het wiel en win wat kans of geluk je heeft gegeven (gratis ticket bij elke aankoop)!

Er zal ook straatentertainment aanwezig zijn zoals een duo van lichtgevende steltenlopers en een zeepbelkunstenaar om het plein nog vriendelijker te maken!

We wachten op je deze donderdag 7 december om deze avond van het 2023-plein te vieren!

Comments

No comment at this time!

Leave your comment

Vergelijkbare blogposts

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december