LEVERING EN RETOUR

JE BESTELLING ONTVANGEN EN HOE JE EEN PAKKET RETOURNEERT?

LEVERING EN VERZENDING VAN UW PAKKET

Binnen 24 tot 48 uur (werkdagen) na betaling van uw bestelling verzenden wij uw verschillende sieraden besteld volgens de gekozen bezorgmethode (Bpost, Colissimo of Mondial Relay).

De tijdslimiet voor elke bezorgmethode wordt gespecificeerd tijdens het plaatsen van uw bestelling. De deadline wordt ter indicatie gegeven en is afhankelijk van een externe prestataire. Wil je een gepersonaliseerd product (bijvoorbeeld een gravure), dan moet je een extra week toevoegen.

De koper dient tijdens het bestelproces duidelijk het volledige adres te vermelden.

De prijs van levering wordt opgeteld bij het totale bedrag van uw aankopen. Tijdens uw bestelling wordt aangegeven wat het leveringsbedrag is en het totaal te betalen bedrag.

Voor België heeft u de mogelijkheid om te profiteren van gratis thuisbezorging vanaf € 99 bij aankoop of vanaf € 79 bij een postkantoor. In Nederland is thuisbezorging gratis vanaf € 129 aankoop en vanaf € 99 in het postkantoor.

U ontvangt een e-mail om de voortgang van uw bestelling te volgen en om uw pakket te volgen.

Overzicht prijzen voor België:

 1. Mondial Relay
  4,50€ en gratis vanaf 49€ aankoop
 2. Levering aan huis
  6,50€ en gratis vanaf 79€ aankoop
 3. In het postkantoor
  5,50€ en gratis vanaf dès 99€ aankoop
 4. GRATIS RETOUR via Mondial Relay

Overzicht prijzen voor Nederland:

 1. Mondial Relay
  5,50€ en gratis vanaf 49€ aankoop
 2. Levering aan huis
  6,50€ en gratis vanaf 129€ aankoop
 3. In het postkantoor
  6,50€ en gratis vanaf 79€ aankoop

Om de voortgang van uw pakket te volgen, kunt u de trackinglink raadplegen in de geschiedenis van uw bestellingen op uw account en in de kolom Track & Trace (voor elke bestelling geplaatst vanaf 23/04/2021).

ONTVANGST VAN UW PAKKET

Bij het bestellen kunt u ervoor kiezen om uw pakket op uw adres of op een Relay-punt (Post of Mondial Relay) te ontvangen.

Bij afwezigheid wordt uw pakket afgeleverd bij een afhaalpunt nabij het aangegeven adres en wordt u per mail op de hoogte gesteld. De tijd om uw pakket op te halen, is afhankelijk van de serviceprovider. Als deze deadline wordt overschreden, wordt het pakket teruggestuurd naar Or et Argent.

U krijgt dan het bedrag van uw aankopen teruggestort.

RETOURNERING VAN ARTIKELEN PER POST

Goed nieuws, de retourzending is nu gratis zonder minimumafname en zonder voorwaarden (België)!

Is het voor elke bestelling voldoende om de retourzending op onze site aan te vragen? U ontvangt binnen 24 tot 48 werkuren een prepaid label (België). Geef uw retourzending dan af bij een Mondial Relay-punt.

Om een ​​artikel te retourneren, vindt u in uw klantengedeelte ( Geschiedenis van uw bestellingen), de geschiedenis van uw bestellingen waar u de artikelen kunt selecteren die u wilt retourneren en een retournering van de goederen kunt aanvragen.

De deadline voor het retourneren van een artikel is 15 dagen na ontvangst ervan (herroepingsrecht).

Als u het artikel rechtstreeks per post aan ons wilt retourneren, is het adres als volgt (maar de kosten zijn voor uw rekening):

S.A.Paul Doutrepont - Or et Argent
Rue du Brou, 53
4800 Verviers
Belgique

GARANTIE - BELANGRIJK

Alleen artikelen in goede staat en zonder zichtbare schade kunnen worden geretourneerd.

In geen geval zal worden geaccepteerd als retour:

 • - Artikelen vervuild, beschadigd of incompleet
 • - Op maat gemaakte artikelen

U kunt het pakket dat naar u is verzonden natuurlijk hergebruiken voor de retourzending. Een artikel dat beschadigd, gebruikt of niet overeenkomt met de retourbon kan niet worden vergoed.

Indien desondanks een artikel beschadigd, gebruikt of dat niet overeenkomt met de retourbon aan ons wordt geretourneerd, zijn de kosten om het artikel terug te halen voor uw rekening.

Houd er rekening mee dat een gepersonaliseerd artikel (gravure) niet kan worden geretourneerd, geruild of terugbetaald.

Voeg, indien mogelijk, uw retourzending toe met de bon.

RETOURNEREN VAN ARTIKELEN IN JUWELIERSZAKEN

U heeft de mogelijkheid om naar een van onze juwelierszaken te gaan (zie de lijst van onze juwelierszaken) om een ​​artikel te ruilen. U krijgt dan een tegoedbon die u kunt inwisselen in een van onze juwelierszaken.

ALet op: uitverkoopartikelen kunnen niet worden geruild in juwelierszaken.

Zie de lijst van onze juwelierszaken